Baseball at Yankee Stadium

Att få se Baseball är bra i sig, men att få uppleva en match på Yankee Stadium och see New York Yankees mot rivalen Boston Red Sox är något fantastiskt. Stämningen var på topp, folk stod upp, Roppade Lets' Goo Yankees. stolarna gungade och det var intet snack om att Baseball är en av USA's absolut största sporter. Alla absolut alla pratade om den här matchen därby var bara förnamnet!
Jag bara njöt under kvällen och det var det många andra som gjorde också på den nybyggda arenan utanför Manhattan. Matchen var magiskt där Yankees tyvärr förlorade efter en stor kraftansträngning mot slutet. Ska jag vara riktigt ärlig så gjorde inte det något för mig. Att få see Baseball i New York är något jag velat göra länge. Även om inte Baseball ligger etta på min lista så sneglade jag alltid över resultaten före slutspelet tidigare i höst. Att dessutom kunna se skyskraporna i Bakgrunden gav kvällen en magiskt "touch" och jag kännde värkligen att jag var här i "the big apple







Human Rights with Anne- Marie Ibanez former UN Secretary

Jag visste redan tidigt att utbildningen var unik med inriktning mot Human Rights och FN. Min lärare är Anne Marie Ibanez som har jobbat på FN i många år. Hon har gjort resor med tidigare General Sekreteraren Kofi Annan. Det är som en ny värld som öppnas när hon berättar om September Eleven och de tidigare händelserna i Kambodja, Laos och Burma. Jag är tacksam att var här och jag är medveten om att utbildningen som jag får är något utöver det vanliga, så det är bara att njuta. Nu sedan kommer jag att fortsätta att leta ett trainee program med inriktning mot affärsjuridik. // Adam

If You want it, You go and get it! NEW YORK



Har varit här i New York nu i fyra dagar och jag måste säga att det är en helt fantastisk stad, finner inga ord. Fick åka Limousine till Campus i Tarrytown i söndags, trodde själv inte det var sant!! Anlände kring lunchtid på JFK International Airport och omringades snabbt av ett hav av gula taxibilar. The American Dream visade sig snabbt när min chaufför plötsligt tittade i backspegeln drog ned glasögonen och sa; This country is great!! If you want it you go and get it!! You work hard you have it! I was amazed, it took me about 30 minutes to realize that the American Dream does exist. Resan fortsatte och tidigare i veckan var vi uppe på Rockefeller Center, jag hittade inga ord, helt magiskt!!
Times square var mäktigare än vad jag hade kunnat hoppas på och staden är full av allt från businessmen, politiker och stora företagare. Den stora metropolen gnistrade lite extra under gårdagen när Barack Obama var på besök i UN Headquaters. ( Fn's Högkvarter)

Den här staden såver aldrig och det gör inte jag heller! Skolan är bra, självklart mycket jobb men som alla säger här i USA, if you work hard you get it! I morgon blir det mera av " The Big Apple". Där en Baseball match väntar, NY Yankees mot Boston Red Socks på Yankee Stadium. Jag är otroligt tacksam att vara här!!

Timrå Gymnasiums egna korrespondent har levererat!


Nu måste jag fråga mig själv den typiska hälsningsfrasen; How are you? sveret är glasklart I'm Good I'm in NY!

Yours Sincerely,
Adam


          
       


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0