Intervju med Upton Realty Group

Just nu har jag precis fått ett jobba i Manhattan på ett mäklarföretag som heter Upton Realty group i två månader.
Just nu känns det som en dröm där jag kommer att jobba mycket med marknadsföring ( Business and Marketing).

Företaget är alldeles nystartat och jobbar med att sälja lägenheter i NYC. VDn heter Sherwin och är kring 40 år. Jag är ganska säker på att jag kommer att lära mig mycket där han har jobbat i närheten av Wall Street och World Trade Center tidigare med Finance and Business. Det var som en ny värld som öppnades när han berättade historier att säja aktier.

Intervjun i sig gick riktigt bra där Sherwin blev intresserad av min bakgrund och intresset av Sverige och EU. Jag måste säga att  det har gått lysande sedan jag kom hit och jag njuter av varje sekund. Ser fram emot att börja jobba på manhattan nästa vecka. Jag är tacksam!

Ha det bra där hemma

I see you














Ansökningar till Internships!

I dag så jobbade jag på mina ansökningar till olika företag på Manhattan, Resume and personal letter som det heter här. Strukturen ska vara exakt, less is always more som dom säger här. Fakta ska presenteras kort och koncist. Det är inte enkelt men från det jag har lärt mig så ska man försöka fånga läsarens intresse från början och sedan gå in på detaljer. Ofta läser arbetsgivare bara början av en anssökan. Jag har tidigare varit i kontakt med en chef på en affärsjuridisk byrå som var intresserad så eventuellt blir det interview på måndag. Det ska bli spännande, jag hoppas på det bästa //adam

RSS 2.0